Anneye Dair

12 Ekim 2012 Cuma

Kiz ben Istanbul'un neresindenim :))

London life ends and Istanbul life starts.. Yeni bir doneme girmis bulunmaktayiz neredeyse 6 yillik bir aradan sonra yeniden Turkiye deyiz hem de bu sefer temelli denilen cinsten. Durumu daha tam kabullenemedim aslinda, nasil stabil bir hayat varsa Londra da onun tam zıddı bir hayat var İstanbul da..

Kardes buraya kaldirim yapmayi unutmuslar arabalar hep uzerime uzerime geliyor!!!

 Ben Ankara da okudum ordan da Londra ya bir duzenden baska bir duzene yani, burasi her aniyla suprizlerle dolu. Hemen ilk tecrubelerimden birini paylasayim. Tam 50 dakka bekledik bugun bir otobusun gelmesi icin normalde en gec yarim saatte bir gecmesi gerektigi yaziyor internette. Zaten bekle bekle gelmeyince ben beklemekten yoruldum ve geri donmek istedigimi soyledim ama eve gelir gelmez bir sikayet maili dosedim iett'e bilmem dikkate alirlar mi ama toplu tasima neden kullanmiyorlar diye sonra insanlara laf soylemesinler. Dogru duzgun bir hizmet sunsunlarda insanlarda tek kisi tek arabayla gezmesin.

Soyle de bir gercek var firinlar, marketler, tatlicilari gorunce, herseyden ote paltoyla Londradan gelip kisa kollu gezebilmenin luksu ve masmavi gokyuzu her olumsuzluga ragmen bir baskadir benim memleketim dedirtiyor.

Edit: Malesef gelen cevap beklediğim saatlerde 2 farklı otobüsün geçmiş olduğu yönünde. Şaka mısınız hadi biz görmedik de bizimle bekleyen en az 10 kişi vardı. Hiçbiri mi farketmedi acaba malum otobüsleri. Sorun çözmek için ortaya çıkan birim seni yalancı çıkarıyor. Bence bu beyaz masa olaylarının daha dikkatli ele alınması gerekiyor. Çünkü karşı tarafa aptal muamelesi yapılınca sorunlar çözülmüyor hatta güven problemi doğuyor.